Tarih: 24.12.2019 11:17

Hatay Spor, tek golle yendi

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden Hatay Spor, sahasında konuk ettiği Adana Spor´u 1-0 yendi.
Antakya Atatürk Stadında oynanan ve hakemler Kutluhan Bilgiç, Hüsnü Emre Çeliml ile Gökmen Baltacı´nın yönettiği karşılaşmaya Akın, Kubilay (Muhammed), Rayane, Selim, Mesut, Sadi, Furkan, Lotetekax, Yusuf, Helder (Alican) ve Caner (Idır) kadrosuyla sahaya çıkan Hatayspor, attığı tek golle sahadan 3 puanla ayrıldı ve ligdeki puanını 36´ya çıkararak, grup liderliğini sürdürdü. Maçın tek golünü karşılaşmanın 66. dakikasında Selim Ilgaz attı.

Savaş, Hatayspor´a desteğe çağırdı
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden ve Süper Lig yolunda ilerleyen Hatayspor´un bir üst lige çıkmak için çabaladığı yolun sonunun şampiyonluk olması istediğini belirtti.
Hatayspor taraftarına seslenen Savaş, 'Takımımız Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyor. 2016 yılında 3. Lig´e düşmek üzere olan takımımız yaptığımız doğru planlama ve atılımlarla bugün Süper Lig´in en güçlü adayı olarak anılıyor. İnanıyorum ki bu yolun sonu şampiyonlukla tamamlanacak. Hataylı hemşehrilerim ve Hatayspor´un büyük taraftarı şampiyonluğa inanmalı. Saha içinde ve dışında tek yürek olmalı ve takımına destek çıkmalı. Şehrin tüm caddelerini bordo-beyaz renklerle, bayraklarla, formalarla donatmalı. Çünkü bu yolun sonu şampiyonluk. Hatayspor, Hataylıların takımıdır. Hatayspor, Yayladağı´ndan Erzin´e kadar tüm şehrin takımıdır. Şimdi herkesi Süper Lig yolundaki Hataysporumuza destek olmaya davet ediyorum. Yer gök bordo-beyaz olsun. Hatayspor şampiyon olsun' değerledirmesinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —