Tarih: 24.11.2018 11:06

Kadınlar, Fenerbahçe´yi konuk edecek

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sahasında Fenerbahçe´yi konuk edecek. 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginin 6. haftasında oynanacak Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı-Fenerbahçe karşılaşması, 25 Kasım Pazar günü saat 16.00´da Antakya Kapalı Spor Salonu´nda başlayacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde namağlup takım olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe karşısında da galibiyet hedefliyor. HBB´den yapılan açıklamada, maçın zorlu olacağı ifade edildi ve basketbol severler ile spor severler, takıma destek için karşılaşmaya davet edildi.

Kadın basket takımına sponsor katkısı
Hatay Büyükşehir Belediyespor, Türkiye ve Avrupa liglerinde mücadele eden Kadın Basketbol Takımı için HDI Sigorta ile sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ın da katılacağı sponsorluk imza töreni, yarın (25 Kasım Pazar günü) saat 13.00´te HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi´nde imzalanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —