Tarih: 18.02.2019 09:53

Körfez de play-off´ta

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Süper Amatör Liginde maçlar sürüyor. Hatay´ın farklı sahalarında oynanan maçlarda, takımların puan durumu değişti. Daha önce play-off´a çıkmayı garantileyen Reyhanlı Belediye Spor, Samandağ Spor ve Antakya FK´nin ardından Körfez İskenderun Spor´da play-off´a yükselen takım oldu.
Buna göre, Defne 2013 Spor, Gözcüler Spor´u 5-3, Antakya FK. Spor da 14-Yayladağı Spor´u 14-1´lik skorla yendi. Ekinci Spor ise Samandağ Spor´a 9-1 yenildi.

Körfez, play-off´ta
Hatay Süper Amatör Liginde 39´ar puanla yarışan Körfez İskenderun Spor ve Armutlu Spor, bir üst lige çıkmak için mücadele verdi.
Körfez İskenderun Spor, Dörtyol deplasmanında Dörtyol Belediye Spor´u 9-3´lük skorla yendi. Reyhanlı Belediye Spor ise sahasında konuk ettiği Armutlu Spor´u 2-0 yendi. Bu sonuçların ardından ligde puanını 42´ye yükselten Körfez İskenderun Spor, play-off´a çıkan dördüncü takım oldu. Reyhanlı Belediye Spor, Samandağ Spor ile Antakya FK. kulüpleri daha önceki haftalarda play-off´a çıkan takımlar olmuştu.

Yıldız Spor: 3-İlk adım: 0
Hatay 2. Amatör Kümede de maçlar devam etti.
Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor, Arsuz İlk Adım Spor´un 3-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Eren Aydın, Elçin Kaba ve Hamza Erkan´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Sinan Miçooğulları (2) ve Rıdvan Fındık attı. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, oynadığı dört karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı ve ligdeki puanının 12´ye yükseltti. Ligde oynanan diğer karşılaşmada ise Sarıseki Spor, İcadiye Spor´u 5-2 mağlup etti.
İskenderun Yıldız Spor, D Grubu lideri oldu. İskenderun Yıldız Spor´u, 10 puanla İskenderun Esen Spor takip ediyor.

Gençler U 16 Ligi
Hatay Amatör Gençler U 16 Liginde mücadele eden Güneyler Spor, ligde oynadığı beş maçta beşinci galibiyetini aldı. Güneylerspor, Armutluspor´u 7-0´lık bir skorla yendi. kulüp başkan Fahri Serdar Özal, Tavlaspor maçını da kazanmayı amaçladıklarını ifade etti. Tavlaspor-Güneylerspor maçı yarın Antakya´daki Nazım Koka sahasında saat 18.00´da başlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —