Tarih: 17.09.2020 08:45

Milli Eğitim´e bin 190 geçici işçi alınacak

Facebook Twitter Linked-in

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Program kapsamında Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine 9 ay süreyle 1050 temizlik görevlisi ve 140 güvenlik elemanı olmak üzere toplam 1190 geçici işçi alınacak. 

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ziya Yüksel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada başvuruların 14 -18 Eylül 2020 tarihleri arasında İŞKUR E-Şube ve ALO170 üzerinden yapılacağını bildirdi.
Yüksel, “14 Eylül Pazartesi gününden itibaren Toplum Yararına Program (TYP) başvurularını almaya başlıyoruz. Şu hususun altını çizmek istiyorum; İŞKUR portalına kaydolmak tek başına yeterli değildir. Vatandaşlarımızın TYP için ayrıca başvuruda bulunması gerekmektedir. Mart ayından beri ülkemizde görülen COVİD-19 salgınına karşı yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, hastalığın yayılmasını önlemek adına vatandaşlarımızın başvuru için İŞKUR e-şube (https://esube.iskur.gov.tr/) ve ALO170 kanallarını kullanmaları gerekmektedir. Genel Müdürlüğümüzün yazılı talimatları gereğince İl Müdürlüğümüz ve İskenderun Hizmet Merkezimizden herhangi bir başvuru alınmayacaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —