Tarih: 12.01.2018 16:39

Vali, konuklarını makamında ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

 

Hatay Tanıtım Şirketi kurucu üyesi Çakıllı´yı makamında kabul eden Vali Ata, yapılanfaaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Ata´ya kabulden dolayı teşekkür eden Çakallı, ilin tanıtımına katkı sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.
Antakya Orantes Lions Dernek Başkanı Zelluh ve beraberindeki heyeti de kabul eden Ata, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve konuklarıyla sohbet etti.
Hatay Valisi Erdal Ata, LÖSEV Akdeniz Bölge Sorumlusu Merve Can ve beraberindekileri de makamında kabul etti. Ziyarette Can ile bir süre sohbet eden Ata, sağlığın değerinin sağlık kaybedilmeden bilinmesi gerektiğini, LÖSEV´in yürüttüğünü çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade edip, LÖSEV´in Akdeniz Bölgesi ve Hatay´da yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Can ise, LÖSEV´in lösemi ve tüm kanser çeşitleri hakkında ailelere tedavi ve diğer ihtiyaçları ile ilgili konularda yardımcı olduğunu, sosyal destek programlarına önem verdiğini, özellikle tedavileri devam eden çocuk hastaların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için çeşitli programlar düzenlediğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —