"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

Hatay'a gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bazı ziyaretlerde bulundu, etkinliklere katıldı ve 31 Mart'ta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Öntürk'ü kutladı.

HATAY 10.04.2024 14:14:00 0

Antakya/SES
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ile birlikte, Narlıca Deprem Şehitliği’ni de ziyaret etti. Sağlık Bakanı Koca ve beraberindekiler kabirlere karanfil bırakıp, dua etti.

“Deprem emanetlerine sahip çıkacağız”

Ziyarette konuşan ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Sağlık Bakanı Koca, "Bayramlar, kaybettiklerimizin acılarını daha fazla hissettiğimiz günler. Deprem nedeniyle yaşadığımız acıları azaltmak için tüm gücümüzle gayret ediyoruz. Dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da Hatay'da olacağız. Rabb'im, benzer felaketleri milletimize ve insanlığa göstermesin" değerlendirmesinde bulundu. Öntürk de "Kaybettiklerimizin aziz hatıraları her zaman kalbimizde olacak. Gözleri arkada kalmasın, emanetlerini ne bu bayram ne de gelecek bayramlarda asla ihmal etmeyeceğiz. Depremde şehit olan kardeşlerimizin bu dünyaya bıraktıkları emanetlere sahip çıkacağız. Yaralı kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler: "Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

CHP, insani koridor istedi

Suriye patriklerinden ortak açıklama

İskenderun Emek Demokrasi Platformu'undan Suriye açıklaması

Milletvekili Çalışkan: Türkiye rol üstlenmeli

Bakan Göktaş Hatay'daydı

İHD İskenderun: Kadınlar, her türlü ihlaline karşı mücadele ediyor

Kadınlar barış için yürüdü

Karanfil ve broşür dağıttılar

Mengüç: Kadınlar devrimin öncüsü olmaya devam edecek

6 nokta 'sanayi bölgesi'

Serinyol-Madenli yoluna 'yaz planı'

Çinçin'den isim değişikliği açıklaması

  • BIST 100

    9203,37%1,11
  • DOLAR

    39,62% 0,16
  • EURO

    45,68% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4296,95% 0,15
  • Ç. ALTIN

    6933,62% 0,33