Kaşıkçı´dan mahalle ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, mahalle ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

19.10.2017 10:10:27 0
Kaşıkçı´dan mahalle ziyareti

 

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Tuncay, Mehmet Fevzi Altay, Gökhan Eraslan, Timur Şaşmaz, Talip Köleoğlu, Ethem Yıldırım, Hüseyin Bozkurt, Bekir Ateş, Türk Sağlık-sen Başkanı Hayri Şahin, Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk ve Yayladağı İlçe Başkanı Celal Atmaca´nın eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Lütfi Kaşıkçı, mahalle ve köy sakinleriyle sohbet etti, sorunlarını dinledi ve gündeme ilişkin görüş alış verişinde bulundu.
Ziyaretlerle ilgili MHP´den yapılan yazılı açıklamada Başkan Kaşıkçı´nın önce Tuzsuzlar Mahallesi´ni ardından da Sofular köyünü ziyaret ettiği belirtildi. Yayladağı Belediyesi tarafından gerçekleştirilmeyen hizmetlerin yarattığı sıkıntılara da dikkat çekilen açıklamada, içme suyunun kirli aktığı şikayetinin yanı sıra köy meydanı ihtiyacının da sakinler tarafından dile getirildiği kaydedildi.

'Birileri Türkiye´nin gelişmesini istemiyor'
Altınözü´ne bağlı Sofular Köyü Konferans salonunda köy sakinleriyle gerçekleşen buluşmada da Başkan Lütfi Kaşıkçı´nın gündeme dair açıklamaların yanı sıra, 15 Temmuz darbe girişimini de değerlendirdiği, partisi MHP´nin 15 Temmuz´daki duruşunun çok önemli olduğunu vurguladığı kaydedilerek, 'Ülkede 20 senede bir darbe yapılmaya çalışılıyor, birileri Türkiye´nin gelişmesini istemiyor' ifadelerine yer verildi.

'Neden İdlip?' sorusunu yanıtladı
Güvenlik güçlerinin İdlib´e girişini de değerlendiren Başkan Kaşıkçı, Cumhuriyet Halk Partisi´nin ‘İdlip´te ne işiniz var´ sorusunu, 'Çanakkale´de şehit yatan 100´ü aşkın İdlipli Yiğit var, İdlip bizim toprağımız” şeklinde yanıtladı.

Anahtar Kelimeler: Kaçıkçı mahalle ziyareti

HTO'dan 56 hekime plaket

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

İmzalar 'doğrudan temine'

  • BIST 100

    9203,37%1,11
  • DOLAR

    39,73% 0,15
  • EURO

    45,77% -0,02
  • GRAM ALTIN

    4283,12% -0,32
  • Ç. ALTIN

    6935,52% 0,00