Kayra Spor´lu 6 futbolcu transfer oldu

Kayra Spor´lu 6 futbolcu transfer oldu

Malatya Spor alt yapısına gittiler

Orhan Yıldız/İskenderun

Üç yıl önce kurulan ve bu yıl U 16 Türkiye Şampiyonasında dördüncü olan İskenderun Kayra Spor´un futbolcularına süper lig takımlarından transfer teklmifleri geldi. İskenderun Kayra Spor´da forma giyen ve antrenörler Seyfi Kesik ile Kenan Mercanoğlu´nun yetiştirdiği futbolculardan 6´sı TFF Süper liginde mücadele eden takımı Malatya Spor tarafından transfer edildi. Malatya Spor, İskenderun Kayra Spor´li 6 futbolcuyu renklerine başladı. TFF nin düzenlediği U16 Türkiye şampiyonası ve finallerinde de forma giyen Kayra Spor´un 4 futbolcusuna da Süper Lig ve 1. Lig takımlarından teklif geldiği belirtiliyor.

6 futbolcu, Malatya altyapısına gitti
Süper Ligde mücadele eden Malatya Spor, Hatay 1. Amatör Ligi takımlarından İskenderun Kayra Spor´un genç futbolcularını resmi olarak transfer etti ve renklerine bağladı. İskenderun Kayra Spor´un alt yapısından yetişen forvet Emre Nur (18), sağ kanat Ahmet Can Elmacı (16), sağ bek Emircan Bayrktar (16), sol bek Rıdvan Dönmez (16), son kanat Abdurrahman Toprak (16) ve orta saha oyuncusu Alperen Köşker (16), Malatya Spor´un alt yapısı ile antrenmanlara başladı.
İskenderun Kayra Spor Teknik Direktörü Kesik, 'Kulübümüzün alt yapımızdan yetişen 6 futbolcuyu Süper Lig takımlarımızdan Malatya Spor´dan gelen teklifi yerinde bulunca, transfgerine sıcak baktık. Bu 6 futbolcumuz Malatya Spor´un alt yapısı ile antrenmanlara başladır. 4 futbolcumuza da aralarında Süper lig takımlarının da bulunduğu 4 kulüp talip oldu. Bu futbolcularla ilgili olarak görüşmeler devam ediyor' değerlendirmesini yaptı.



Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

Sağlık çalışanları anıldı

Asi Nehri'ne karanfil bırakıldı

"Depremde acıların üssü Hatay oldu"

Ağıt ve türkülerle anıldılar

İskenderun'da anma Atatürk Anıtı'nda

Acının 2. yılında...

"Depremde hasar nedenleri" konferansı

İHD'den deprem hak ihlalleri raporu

Vali Masatlı; “2 yılda imkansız işler başardık”

Milletvekili Yayman: Depremin merkezi Hatay oldu

Babacan: Hatay’da bir dokunuyorsunuz bin ah işitiyorsunuz

Hatay en ağır yıkımı yaşadı

Yayladağı kapısı ticarete açılabilecek

Konteyner çarşı taşınacak

Hayalleri kitapla büyütecekler

Yükleniyor

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,05
  • GRAM ALTIN

    3641,18% -1,82
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00