Nezaket ziyareti sürüyor

Nezaket ziyareti sürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin birçok noktasında yeni park yaptıklarını ifade etti.

İskenderun/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında Hatay Birlik Vakfı İskenderun Şube Başkanı Erdem Ünlüçetinkaya ve beraberindeki heyet, Payas Kadın Girişimciler Dernek Başkanı Gökçen Görenli Durna ve beraberindekileri ayrı ayrı kabul etti; İskenderun yöresindeki bazı iş insanlarına da iade-i ziyarette bulundu.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, konuklarını İskenderun Çalışma Ofisinde kabul eden vali Doğan, konuklarıyla sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Payas Kadın Girişimciler Derneğinin ziyaretinde konuşan vali Doğan, “Kadınların iş dünyasına daha güçlü katılımı ve girişimcilikle ilgili her konuda rehberlik etme hususunda bu tür derneklere önemli görevler düşmektedir” dedi. Yörede sanayi sektöründe faaliyette bulunan iş insanlarına iade-i ziyarette bulunan vali Doğan, Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma ve Nurettin Yılmaz, Altınateş Şirketler Grubu Başkanı Uğur Ateş, Noksel Boru Başkanı Sedat Uysal, Yazıcılar Demir-Çelik işletme Genel Müdürü Osman Gözükara, Ekinciler Holding Başkanı Recep Ekinci´yi iş yerlerinde ziyaret etti, firmaların istihdam sayıları, üretim kapasiteleri ve sektörel faaliyetleri hakkında bilgi de aldı.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,96% 0,31
  • EURO

    43,24% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4074,09% 0,30
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78