Hayalleri kitapla büyütecekler

Hayalleri kitapla büyütecekler

AFAD personeli tarafından düzenlenen 'Bir kitapla' kitap bağış çağrısı açıklaması ve kütüphane açılışı önceki gün yapıldı. Etkinlikler. Antakya'daki Abdi İpekçi Ortaokulu ve 23 Temmuz İlkokulu'nda düzenlendi.

İskenderun/SES

Hatay Valiliğinden yapılan '"Bir kitapla hayaller büyütmek için" başlıklı basın duyurusunda' şunlara yer verildi: "6 Şubat depremlerinin 2. yıl dönümünde, AFAD Başkanlığı olarak kaybettiklerimizin anısını yad ederken, afet bölgesinde yaşamına devam eden insanlarımıza da onları unutmadığımızı hatırlatmak istedik.
Bu amaçla Başkanlığımız ve İl Müdürlüklerimizde görev alan personelimize “Bir Kitapla: Hayaller Büyütmek İçin” adıyla bir kitap bağışı çağrısında bulunduk. Kısa sürede personelimiz bu çağrımıza yanıt verdi ve binlerce kitap bağışladı. Bu kapsamda deprem bölgesindeki; 55 geçici konaklama merkezine MEB onaylı 100 temel eserlerden 7.200 adet kitap, 34 ilk ve orta öğretim okulunun kütüphanelerine 4.839 kitap olmak üzere toplamda 12.039 kitap çocuklarla buluşacak. 3 Şubat’ta ikinci yarıyılına başlayan çocuklarımıza ve gençlerimize AFAD personeli olarak bu şekilde başarılar dilemek istedik. Bu sebeple kitaplarımızı gönderdiğimiz okullarımızı ve faydalanacak öğrencilerimizi temsilen Abdi İpekçi Ortaokulu ve 23 Temmuz İlkokulu’nun yerleşkesindeki kütüphanede bir açılış yaparak bu çalışmamızı duyurmak istedik. 'Bir kitapla hayaller büyütmek için...' diyerek yola çıkmıştık. Dileriz bu kitaplar da çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerini büyütür."



Anahtar Kelimeler: Hayalleri kitapla büyütecekler

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

Sağlık çalışanları anıldı

Asi Nehri'ne karanfil bırakıldı

"Depremde acıların üssü Hatay oldu"

Ağıt ve türkülerle anıldılar

İskenderun'da anma Atatürk Anıtı'nda

Acının 2. yılında...

"Depremde hasar nedenleri" konferansı

İHD'den deprem hak ihlalleri raporu

Vali Masatlı; “2 yılda imkansız işler başardık”

Milletvekili Yayman: Depremin merkezi Hatay oldu

Babacan: Hatay’da bir dokunuyorsunuz bin ah işitiyorsunuz

Hatay en ağır yıkımı yaşadı

Yayladağı kapısı ticarete açılabilecek

Konteyner çarşı taşınacak

Hayalleri kitapla büyütecekler

Yükleniyor

  • BIST 100

    9911,07%2,61
  • DOLAR

    36,43% -0,15
  • EURO

    38,18% 0,80
  • GRAM ALTIN

    3377,31% 0,84
  • Ç. ALTIN

    5452,12% 0,89